Konsultoinnista tehokkuutta

Miten voit olla varma että saat meiltä oikeat ja parhaat neuvot kiperiin kysymyksiisi? Volantis Oy:n kokemukseen luotetaan niin paljon, että asiantuntemustamme on usein käytetty hyväksi mm. painopinnanvalmistajan ammattitutkintokysymyksiä ja -tehtäviä laadittaessa.

Konsultointi

Voimme auttaa asiakkaitamme paremmin ymmärtämään oman tuotantoprosessinsa pullonkauloja ja ongelmakenttiä. Yhteistyössä voimme parantaa tuotannon tehokkuutta ja löytää uusia, mielekkäämpiä ja tuottavampia työtapoja. Volantis Oy on keskittynyt graafisen teollisuuden erikoiskysymyksiin sekä työnkulkuratkaisuihin. Lisäksi konsultoimme paikallisverkkoihin, tietoliikenteeseen ja tehokkaaseen etätyöskentelyyn liittyvissä asioissa.

Julkaisujärjestelmät

Volantis Oy on erikoistunut julkaisujärjestelmien valinta-, hankinta- ja käyttökonsultointiin sekä koulutukseen. Koska yrityksemme tausta on graafisella alalla, hallitsemme todellisen tuotantoympäristön erityisvaatimukset.
Kun ryhdytte hankkimaan uuttaa julkaisujärjestelmää tai ajanmukaistamaan vanhaa, olemme apunanne projektin alusta saakka. Autamme asiakkaitamme määrittelemään tarpeensa ja odotuksensa selkeästi, jotta uudesta järjestelmästä saataisiin paras mahdollinen hyöty. Olemme apuna suunnitteluvaiheessa, hoidamme tarjouspyyntökierrokset ja lopulta asennamme ja testaamme toimivan järjestelmän.

Arkistointi

Olemme kehittäneet graafiselle alallse sopivan, standardikomponentteihin perustuvan vapaatekstihakuihin pohjautuvan arkistointijärjestelmän. Sen avulla työt arkistoidaan loogisiksi kokonaisuuksiksi, kaikki samaan työhön liittyvä aineisto samaan kansioon. Arkiston käyttö kannustaa tehokkaisiin työmenetelmiin, jotka pitävät serverit puhtaina jo tulostetuista tiedostoista. Vapaatekstihaulla löytyy helposti vaikkapa pari-kolme vuotta sitten tulostettu dokumentti, vaikka et muistaisi työstä muuta kuin ehkä esitteen nimen!

Cross-Platform-osaaja

Liikumme sulavasti Mac-, PC- ja Unix-pohjaisessa ympäristössä. Teemme tiedostomuunnokset Mac- ja PC-ohjelmien välillä. Rakennamme toimivat yhteydet eri verkkojen ja laiteympäristöjen välille. Tunnemme Windows NT/ColorCentral OPI, Novell NetWare, Helios Ethershare/OPI-, AppleTalk, NFS- ja Internet-verkot ja niiden hyödyntämisen graafisessa tuotantoympäristössä.

Neliväristrategiat

Olemme tutkineet ja olleet mukana kehittämässä DTP-ympäristössä toimivaa nelivärikuvakonseptia jo vuodesta 1991 alkaen. Olemme keskittyneet laadun tekemiseen: tunnemme prepress- ja painatusvaiheen tapahtumat ja erityisvaatimukset. Erityisosaamiseemme kuuluu kuvien valmistaminen juuri oikealla tavalla valittua painatus- tai muuta julkaisumenetelmää silmälläpitäen.

Tietokonelaitteet

Palvelemme yritystänne yli kahdentoista vuoden ATK-kokemuksella avustamalla uusien laitteistojen asennuksessa, käyttöönotossa, ylläpidossa ja käyttäjien neuvonnassa ja koulutuksessa. Rakennamme myös yrityksellenne toimivat varmuuskopiointijärjestelmät ja laadimme toipumissuunnitelmat vikatapauksista selviämiseksi.