Muut palvelut

Graafisella alalla ei enää nykyään riitä, että hallitaan painopinnanvalmistuksessa vaadittavat asiat perin pohjin, vaan myös tietojärjestelmien käytössä pitäisi olla gurutasolla! Avustamme mielellämme monimutkaisissakin projekteissa.

Troubleshooting!

Tarvitsetko apua Macin tai PC:n käytössä? Ongelmatilanteissa singahdamme salamannopeasti paikanpäälle apuun. Asennamme ohjelmistot, päivitykset, lisälaitteet ja verkkoyhteydet. Muunnamme tiedostoja Mac/PC-maailman välillä, harjoitamme Postscript-ohjelmointia ja monta muuta asiaa!

Alihankinta

"Tässä olisi parisataa kuvaa, jotka pitäisi puhdistaa, värikorjata ja erotella kolmea eri käyttötarkoitusta varten. Ja pitäisi olla valmista aamulla..." - Ei ongelmaa! Olemme tottuneet toimimaan vaikeiden ja mahdottomalta tuntuvien aikarajojen kanssa. Me hoidamme asian, emmekä selittele.

Web-suunnittelu ja esitysgrafiikka

Kotisivusi kaipaavat piristystä? Ota yhteyttä, niin laitetaan asia kerralla tyylikkääseen kuntoon. PowerPoint-pohjat tuntuvat tylsiltä? Teemme käden käänteessä tyylikkäät ja modernit sivupohjat, joissa on juuri sopivasti animaatiota ja hienouksia säilyttämään asiakkaasi mielenkiinto -- oikeassa asiassa!

System Enhancements

Kuvatiedostojen katselu ilman että ne tarvitsee avata, Corel-tiedostojen fonttien tutkiminen ennen tiedoston avaamista jne. Valikoimassamme on useita ohjelmia, jotka helpottavat DTP-ympäristössä tapahtuvaa työtä.

Tulostusongelmat

Monivuotinen graafisen alan kokemuksemme on käytännössä opettanut, kuinka monista tulostuksen virhetilanteista toivutaan. Osaamme korjata monet Postscript-tiedostoissa olevat virheet, sekä etsimme syyt, miksi tulostus menee pieleen.
Tulostusongelmia ja virheitä jäljitettäessä on usein hyödyllistä saada ripattua Postscript-tiedosto mikron kuvaruudulle. Valikoimastamme löytyvät ohjelmistot tähän tarkoitukseen kaikkiin laiteympäristöihin. Meiltä sujuu myös Postscript-ohjelmointi, kuten tulostusjonojen resoluutionmuutokset, omat leikkuumerkit ja muut propellipipoaskareet.

Kuva- ja tiedostomuunnokset

Tiedostot Maciltä PC:lle ja takaisin. Olemme jo monen vuoden ajan painineet päivittäin erilaisten tiedostomuunnosasioiden kanssa ja pystymme muuttamaan lähes kaikki vektori- ja bittikarttamuotoiset dokumentit eri ohjelmille sopiviksi.
Käytössämme olevilla grafiikan muunto-ohjelmilla käännämme tiedostot käyttökelpoiseen muotoon. Yleisimpien grafiikkaohjelmien lisäksi hallitsemme jopa joitakin NASA:n satellittikuvaformaatteja!

DTP-palvelut

Autamme lehtien, esitteiden, kirjojen, multimediaesitysten ja muiden DTP-projektien valmistamisessa. Voit myös vuokrata meiltä kokeneen AD-assarin tai DTP-työskentelijän tasoittamaan yrityksesi ruuhkahuippuja.