LiveMotion perusteet
(kurssin kesto: 1 pv)

Adobe Livemotion tuo uutta joustavuutta ja helppoutta animaatioiden tekemiseen. Tiivis Flash-muoto toimii uusimmissa selaimissa ja animaatioiden tekeminen on helppoa ja hauskaa! LiveMotionin tuttu Adobe-käyttöliittymä tekee oppimisen helpoksi.

Hauskat harjoitukset!

Animaatiot... LiveMotionin avulla saat tekstit, grafiikat ja logot tanssimaan balettia ruudullasi koreografiasi mukaan. Helpot työkalut ovat nopeita oppia ja näyttäviä lopputuloksia alkaa syntyä heti.

Käyttöliittymät... Opimme tekemään LiveMotionin RollOver-elementtejä, joihin voimme liittää erilaisia tapahtumia. Tuotekuvastot, luettelot ja kataloogit heräävät vuorovaikutteiseen eloon!

Huippuluokan oppimateriaali!

Saat omaksesi nelivärisen oppimateriaalin, jossa käydään kohta kohdalta läpi kurssilla opitut toimenpiteet. Lisäksi jokainen oppilas saa CD-levyn, joka sisältää kursseilla tehdyt harjoitukset. Voit harjoitella ja kerrata kurssin jälkeen omassa tahdissasi!

Kurssisisältö -- Adobe LiveMotion

Työympäristöön tutustuminen
LiveMotionin työkalut, värien käyttö, tekstin muotoilu.

Animaation perusteet
Aikajanan käyttö, animoitavat ominaisuudet.

Tyylit
Tyylien käyttäminen ja muokkaaminen, omat tyylit.

Kohteiden ulkoasu
Tekstuurit, suodattimet, filtterit.

RollOver-elementit
Muotoaan muuttavat kohteet, tapahtumien kytkeminen elementteihin.

Kirjastot
Usein käytettyjen kohteiden kerääminen kirjastoihin,

Äänet
Äänten kytkeminen painikkeisiin ja tapahtumiin.

Yhteiskäyttö
Grafiikan ja kuvien tuominen muista Adoben ohjelmista.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää

Jos olet kiinnostunut kuulemaan kursseistamme lisää ja haluat tarjouksen tai muita lisätietoja, niin jätä yhteystietosi. Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voimme yhdessä räätälöidä teille ikimuistettavan koulutuspäivän. Yhteystietojesi jättäminen ei sido sinua mihinkään. Pikaisiin kuulemisiin!


Nimi
Yritys
Sähköposti
Puhelin