Photoshop jatkokurssi
(kurssin kesto: 2 pv)

Photoshopin perusteet jo hallitseville. Tämän kurssin painopiste on fotorealististen kuvayhdistelyjen tekeminen. Kaikilla kuvankäsittelykursseillamme käytetään apuna digitaalikameraa, ja huomaat pian, miten helppoa kuvien vaativakin manipulointi on, kun hallitset oikeat tekniikat ja työkalut!

Hauskat harjoitukset!

Sydneyn olympialaiset 2000... Tässä harjoituksessa opit mm. miten kaksi kuvaa yhdistetään toisiinsa pehmeän liukuvasti; miten leikkaava kuvaryhmä toimii; miten teksti tasapainotetaan kuvan sisällä ja miten tasoefektejä kopioidaan nopeasti kohteesta toiseen.

Rantaelämää... Näet käytännössä miten tasomaski toimii, ja miten alkuperäiset varjot siirretään uuteen kuvaan -- alle minuutissa!

Huippuluokan oppimateriaali!

Saat omaksesi nelivärisen oppimateriaalin, jossa käydään kohta kohdalta läpi kurssilla opitut toimenpiteet. Lisäksi jokainen oppilas saa CD-levyn, joka sisältää kursseilla tehdyt harjoitukset. Voit harjoitella ja kerrata kurssin jälkeen omassa tahdissasi!

Kurssisisältö -- Photoshop jatkokurssi

Näytön kalibrointi
Näytön säätäminen vastaamaan lopullista painotuotetta, Photoshopin väriasetukset

Tasojen käyttö
Kopiointi eri dokumenttien välillä, tasojen järjestely, peittävyys ja yhdistelymuodot. Tasolla olevan kohteen ääriviivan käyttö.

Syväystekniikat 3 (värikanavat)
Värikanavan käyttö kuvan syväämisessä, kanavan valinta ja korjailu.

Photoshopin automatisointi
Automaattitoimintoihin tutustuminen, omien makrojen tekeminen, käyttö ja korjailu

Syväystekniikat 4 (tasomaski)
Tasomaskin käyttöönotto, pehmeästi häipyvä kuvayhdistely, maskin korjaaminen ja muokkaaminen.

Leikkaavat kuvaryhmät
Tutustuminen leikkaavaan kuvaryhmään. Ääriviivan ja sisällön erottaminen, tekstin käyttö leikkaavan kuvaryhmän yhteydessä.

Vaativa filtteröinti
Saumattomat taustagrafiikat, rasterin, kohinan ja rakeisuuden poisto, tekstuurit ja valaistuksen muuttaminen.

Vaativat kuvayhdistelyt
Eri menetelmien käyttö kuvayhdistelyjä tehdessä. Realismin tavoittelu, miten manipuloidun kuvan voi tunnistaa.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää

Jos olet kiinnostunut kuulemaan kursseistamme lisää ja haluat tarjouksen tai muita lisätietoja, niin jätä yhteystietosi. Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voimme yhdessä räätälöidä teille ikimuistettavan koulutuspäivän. Yhteystietojesi jättäminen ei sido sinua mihinkään. Pikaisiin kuulemisiin!


Nimi
Yritys
Sähköposti
Puhelin